shutterstock_754403641_smallfejlec.jpg

Bemutatkozás


duraujkep.jpg

Bemutatkozás


Sebestyén László Géza vagyok, Magyar Honvédség Egészségügyi Központ urológus adjunktusa, ahol 2007 óta dolgozom. Az európai urológus és a magyar urológiai szakvizsgát 2010-ben szereztem meg. Előtte a BM kórház urológiai osztályán kezdtem dolgozni.

A Debreceni Egyetemen végeztem 2004-ben. Fiatal orvosként nagyszerű szakemberektől tanulhattam és sajátítohattam el az urológia tudományát. Több száz laparoszkópos műtétnél asszisztáltam, majd én magam is műtöttem számtalanszor, így már a fiatalokat is én tanítom. Az általam elvégzett műtétek száma jóval ezer felett van, az urológiai endoszkópos, laparoszkópos és nyitott műtétekben nagy jártasságot szereztem.

Természetesen az urológiai nem csak a műtétekből áll, éppúgy része a betegek kivizsgálása és gondozása, mint a legtöbb más területnek. Munkám során sokszor meglepődök, hogy a betegekhez milyen kevés információ jut el a saját állapotukról, így nem tudnak mindig helyesen dönteni az életükről. Ezért is vállaltam el 2010-től kezdve a Nyírő Gyula Kórház urológus konzíliárusi felkérését, amelyet jelenleg is ellátok, ugyanettől az évtől a Vasútegészségügyi rendelőben is dolgozom.

A magánellátásban is kipróbáltam magam, először a Medicoverben, majd az érdi magánrendelőmben, illetve megalakulása óta a Dunamedical Centerben is dolgozom, ahol urológiai műtétek teljes spektrumát el tudjuk végezni.

Továbbképzéseken is rendszeresen részt veszek és minden évben külföldi, nemzetközi kongresszusokra is igyekszem eljutni, hogy a legújabb szakmai eredményekről első kézből értesüljek és elsajátítva a tudást és az új technikákat egyre jobb szolgáltatást nyújthassak a hozzám fordulóknak.


Kérdése van? Vegye fel velem a kapcsolatot!

Az email cím megadása kötelező, de az itt megadott email címet bizalmasan kezeljük.

részletes információkért lásd: adatvédelem

GDPR

Gdpr link szöveg